BRIOȘE APERITIV

Print

BRIOȘE APERITIV

 
Timp de preparare: 20 de minute

Ingrediente:

De ce ai nevoie (pentru 10 bucăți):

160 gr făină 000 Raftul bunicii
un praf de sare
1 pliculeț praf de copt
2 ouă
50 ml ulei de măsline
150 gr cașcaval/ brânză telemea
100 gr șuncă/ mușchi file
cubulețe de ardei gras sau gogoșar
mărar, pătrunjel (opțional)
roșioare pentru decor

Mod de preparare:

Ce ai de făcut:

Foarte puține, de fapt!

Într-un vas, așază cu grijă făina, praful de copt și sarea, apoi adaugă pe rând ouăle, uleiul de măsline și restul ingredientelor. Cu zâmbetul pe buze, amestecă-le până compoziția ta devine omogenă.

Așază în tava de brioșe hârtiuțele speciale și toarnă compoziție cât să umple 3 sferturi din fiecare formă. Decorează cu roșii cherry, apoi dă la copt pentru 15-20 de minute, la 180 de grade.

Atât. Liber la brioșe sărate!

Poftă mare!

Bastonașe de mămăligă cu sare de mare și parmezan

40 minute

VEZI REȚETA

Prăjiturele cu răvaș

20 minute

VEZI REȚETA

Inele de ceapă crocante și pâine olandeză

3 ore

VEZI REȚETA