4 ore

Meniul de Revelion:

Chec aperitiv

Mini pateuri cu cașcaval

Sărățele de casă

Plăcintă cu brânză sărată

Mușchiuleț de porc

Salată de sfeclă roșie cu hrean

Prăjitură cu brânză dulce și stafide

Prăjitură cu nucă și ciocolată

Pentru o noapte de vis, multe zile de pregătiri!

Noaptea dintre ani poartă cu sine o încărcătură simbolică, cu speranța unui An Nou mai bun, prosper, cu mai multă bucurie, dar presupune și o listă de sarcini cu greutate!

Îți dăm o mână de ajutor cu o doză de inspirație pentru meniul de Revelion. 

Aperitiv:

Chec aperitiv, cu o compoziție pufoasă, din dovlecel, lapte bătut și ceapă verde, care are-n spate un moment de joacă și creativitate alături de cei mici, în propria bucătărie. La cât de savuros va ieși, sigur va da start mesei dintre ani cu câteva complimente. Găsește rețeta aici http://bit.ly/ChecAperitiv_RaftulBunicii.

Mini pateuri cu cașcaval, atât de ușor de preparat, cu ajutorul făinii Raftul Bunicii și urmând, pas cu pas, rețeta noastră http://bit.ly/Minipateuri_RaftulBunicii

Nelipsitele sărățele de casă, care ți-au potolit foamea cât ai pregătit deliciosul meniu, merită să le fie recunoscut public rolul eroic, așa că le poți adăuga o mantie de prosciutto sau le poți lăsa simple: sunt delicioase! Găsești aici rețeta http://bit.ly/SarateleCuBranzadeOaie_RaftulBunicii

Invitații tăi nu văd trecerea dintre ani fără să guste salata boeuf? Adaug-o cu încredere în meniul tău de Revelion! 

 

Cu siguranță îți vei surprinde invitații cu o plăcintă cu brânză sărată, pregătită cu drag și spor, după rețeta noastră http://bit.ly/PlacintaCuBranzaSarata_RaftulBunicii

Struguri, să te asiguri că fiecare invitat servește 12 boabe de strugure, pentru un an dulce și blând

Felul principal:

Pregătește mușchiuleț de porc la cuptor, cu garnitură de legume coapte și salată de sfeclă roșie cu hrean. Chiar dacă ai ceva roșu în farfurie, asigură-te că și pe tine ai ceva roșu, pentru un an de iubire. N-o spunem noi, ci tradițiile și superstițiile de Revelion. 

La desert? Dacă la Crăciun ai avut cozonac, acum pregătește o http://bit.ly/PrajituraCuRavase, cu brânză dulce și stafide sau, pentru iubitorii de ciocolată, găsești inspirație în rețeta noastră de http://bit.ly/PrajituracuNucasiCiocolata_RaftulBunicii. Pregătită cu drag, însiropată cu grijă, ornată din plin cu nucă și ciocolată, această prăjitură savuroasă te face să-ncepi anul cu o mare de laude.

Băutura? Pe placul tău, dar cu măsură!

Acum că ai tăiat de pe listă meniul de Revelion, mult spor îți dorim! Știm că ai casa de pregătit, cadouri de oferit, cu veselie, alături de cei dragi de bucătărit! 

 


TIPS & TRICKS


PENTRU UN MENIU VARIAT, UȘOR DE FĂCUT, DAR SURPRINZĂTOR, FOLOSEȘTE INGREDIENTE PE CARE LE AI LA ÎNDEMÂNĂ ȘI ADAUGĂ UN INGREDIENT SAU UN CONDIMENT NEAȘTEPTAT, CARE SĂ SCOATĂ PREPARATUL TRADIȚIONAL DIN ANONIMAT.

Alte rețete