35 minute

125 g făină Raftul bunicii 650

125 g griș Raftul bunicii

100 g zahăr

1 ou

1 plic praf de copt

1 fiolă de esență de rom

50 g unt

o linguriță de scorțișoară

Amestecă ingredientele cele necesare în ordinea în care sunt menționate în lista de ingrediente cu multă grijă, astfel încât să nu se formeze cocoloașe, până se omogenizează într-un aluat cleios lipicios. Apoi, cu o lingură, desprinde bucăți din aluat, porționează bucățele de aluat și așează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Folosind degetele sau spatele lingurii, modelează ușor aluatul și aplatizează ușor pentru a obține forma unui biscuite. Ai grijă să pui biscuiții în tavă lăsând spații generoase între ei în tavă. Apoi coace-i la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, la 180 de grade.

Poftă bună!


TIPS & TRICKS


Pentru un rezultat desăvârșit, adaugă grișul „în ploaie” în compoziție.

Alte rețete