60 de minute

300 g făină 000 Raftul bunicii

150 g unt cu grăsime 65%

1 ou

100 g zahăr tos

1 plic zahăr vanilat

½ linguriță sare de mare

1 plic praf de copt

Pentru decor:

100 g ciocolată albă menaj

bombonele colorate

Hai să începem să pregătim această rețetă simplă ce promite rezultate delicioase! Toate ingredientele pentru aluat le pui deodată și le amesteci energic până ce se omogenizează.

Aluatul nu are nevoie de tihnă la frigider și poți să-l prelucrezi imediat. După ce ai întins foaia, începe joaca și decupează fursecurile în forme pe placul tuturor. Așază-le tacticos pe o tavă așternută din colț în colț cu foaie de pergament și lasă-le la copt pentru aproximativ 10 minute, în cuptorul preîncins la 180 de grade. Ornează-le după imaginație și îndemânare, cu ciocolată topită și... bineînțeles, bombonele colorate.

La final, trebuie să ai puțină răbdare până să guști bunătățile, se pot consuma în aproximativ 60 de minute după ce le-ai copt. Dar, vestea bună e că le poți savura până la două săptamâni deoarece vor fi la fel de fragede. Dacă mai rămân!

Poftă bună, fursecuri și mai bune!


TIPS & TRICKS


Aluatul se întinde mai bine și mai ușor dacă pui dedesubt o foaie de copt.

Alte rețete