20 de minute

De ce ai nevoie (pentru 10 bucăți):

160 gr făină 000 Raftul bunicii

un praf de sare

1 pliculeț praf de copt

2 ouă

50 ml ulei de măsline

150 gr cașcaval/ brânză telemea

100 gr șuncă/ mușchi file

cubulețe de ardei gras sau gogoșar

mărar, pătrunjel (opțional)

roșioare pentru decor

Ce ai de făcut:

Foarte puține, de fapt!

Într-un vas, așază cu grijă făina, praful de copt și sarea, apoi adaugă pe rând ouăle, uleiul de măsline și restul ingredientelor. Cu zâmbetul pe buze, amestecă-le până compoziția ta devine omogenă. Așază în tava de brioșe hârtiuțele speciale și toarnă compoziție cât să umple 3 sferturi din fiecare formă. Decorează cu roșii cherry, apoi dă la copt pentru 15-20 de minute, la 180 de grade. 

Atât. Liber la brioșe sărate!

Poftă mare!


TIPS & TRICKS


Așază în tava de brioșe hârtiuțele speciale și toarnă compoziție cât să umple 3 sferturi din fiecare formă.

Alte rețete