5 sfaturi pentru un blat de tort perfect

Print

Vrei să pregătești un tort de nota 10 chiar la tine în bucătărie? Cu sfaturile de la Raftul Bunicii, e acum atât de ușor ca aniversările celor dragi să vină cu și mai multe surprize!
Am pregătit pentru tine un îndrumar cu 5 sfaturi pentru un blat de tort pufos și savuros:
 
1. Folosește făina albă superioară 000 Raftul Bunicii. Mereu albă, de o calitate constantă, e primul și cel mai important pas în pregătirea bunătăților reușite, cu și din dragoste pentru familia ta.
2. Alege tava potrivită, conform indicațiilor din rețetă și tapeteaz-o cu unt și făină ori folosește hârtie de copt
3. Respectă gramajul și temperatura ingredientelor, indicate în rețetă
4. Așază tava la nivelul corect din cuptor și nu deschide ușa cuptorului pe durata coacerii
5. Respectă timpul de coacere menționat în rețetă pentru rezultatul mult așteptat.
 
Mai departe? Inspiră-te din galeria noastre de rețete! Cu siguranță vei găsi pe placul tău și al pofticioșilor din jurul tău.

Brânzoaice muntenești

60 minute

VEZI REȚETA

Specialitate muntenească cu ciuperci – harta culinară a Munteniei

45 minute

VEZI REȚETA

Zabic – aurul din supele desprinse din basmele românești

20 minute

VEZI REȚETA