5 sfaturi pentru blatul de pizza perfect

Print

Pentru weekenduri vesele, în familie, pregătește acasă, pentru cei dragi, pizza margherita, capricciosa sau quattro formaggi senzaționale!
Am ales cele mai importante cinci sfaturi pentru blatul perfect, gata să fie asezonat cu ingrediente variate:
1. Folosește un cântar alimentar și respectă gramajul ingredientelor. Dacă nu ai un cântar la îndemână, îndrumarul nostru
2. Alege făina 650 Raftul Bunicii. Este nevoie ca aluatul să fie frământat aproximativ 10 minute sau până când are o textură elastică și nu se prinde de mâini ori de pereții vasului.
3. Acoperă vasul cu folie alimentară și un prosop și dă-l la loc călduț, până ce își dublează volumul.
4. Preîncălzește cuptorul
5. Folosește o tavă de oțel pentru un blat copt uniform.

Toppingul pentru pizza? După pofta inimii!

16 decembrie: Plăcintă de miel – ”Înșir-te mărgăritari”

VEZI REȚETA

15 decembrie: Sos de unt pentru bucate – ”Năzdrăveniile lui Nastratin Hogea”

VEZI REȚETA

14 decembrie: Pastramă de vacă și mămăliguță – ”Cei trei frați împărați”

VEZI REȚETA