5 sfaturi pentru o pască reușită

Icon print Print

5 sfaturi pentru o pască reușită

Pentru ca pregătirile pentru masa de Paște să fie doar cu bucurie, avem pentru tine 5 sfaturi pentru o pască reușită.
1. Pentru aluat, folosește Făina Superioară 000 pentru Cozonac. Este o făină de calitate, albă, finǎ şi pufoasǎ, fără aditivi sau amelioratori adăugați.
2. Amestecă drojdia cu zahăr și lapte călduț, apoi las-o la odihnit. Dacă alegi să faci o pască fără aluat, sari peste acest sfat.
3. Pune 1 lingură de Griș din grâu Raftul Bunicii dacă umplutura cu brânză e prea lichidă. Îi va da o consistență cremoasă.
4. Lasă stafidele la înmuiat în apă sau, pentru un plus de savoare, în rom. Înainte de a le adăuga în compoziție, dă-le prin făină
5. Lasă aluatul la crescut de 2 ori: o dată în vas, a doua oară în tava de copt. Așa, te vei bucura de o pască frumos crescută și pufoasă.
Ține cont de ele când urmezi rețeta de pască tradițională, moștenită de la bunici și străbunici, iar rezultatul va fi încununat cu laude!

 

Gustul călătoriei prin frumoasa Românie: Bunătăți din Dobrogea

4 ore

VEZI REȚETA
Image Gustul călătoriei prin frumoasa Românie: Bunătăți din Dobrogea

Plăcintă cu dovleac și scorțișoară

1 oră

VEZI REȚETA
Image Plăcintă cu dovleac și scorțișoară

Ciuperci umplute cu mămăligă și sos pesto

40 minute

VEZI REȚETA
Image Ciuperci umplute cu mămăligă și sos pesto