5 sfaturi pentru o pască reușită

Icon print Print

5 sfaturi pentru o pască reușită

Pentru ca pregătirile pentru masa de Paște să fie doar cu bucurie, avem pentru tine 5 sfaturi pentru o pască reușită.
1. Pentru aluat, folosește Făina Superioară 000 pentru Cozonac. Este o făină de calitate, albă, finǎ şi pufoasǎ, fără aditivi sau amelioratori adăugați.
2. Amestecă drojdia cu zahăr și lapte călduț, apoi las-o la odihnit. Dacă alegi să faci o pască fără aluat, sari peste acest sfat.
3. Pune 1 lingură de Griș din grâu Raftul Bunicii dacă umplutura cu brânză e prea lichidă. Îi va da o consistență cremoasă.
4. Lasă stafidele la înmuiat în apă sau, pentru un plus de savoare, în rom. Înainte de a le adăuga în compoziție, dă-le prin făină
5. Lasă aluatul la crescut de 2 ori: o dată în vas, a doua oară în tava de copt. Așa, te vei bucura de o pască frumos crescută și pufoasă.
Ține cont de ele când urmezi rețeta de pască tradițională, moștenită de la bunici și străbunici, iar rezultatul va fi încununat cu laude!

 

Foccacia aromată cu usturoi și rozmarin

2 ore

VEZI REȚETA
Image Foccacia aromată cu usturoi și rozmarin

Clătite pufoase

25 minute

VEZI REȚETA
Image Clătite pufoase

Clătite americane

20 minute

VEZI REȚETA
Image Clătite americane