BISCUIȚI CU GRIȘ

Print

BISCUIȚI CU GRIȘ

 
Timp de preparare: 35 de minute

Ingrediente:

125 g făină Raftul bunicii 650
125 g griș Raftul bunicii
100 g zahăr
1 ou
1 plic praf de copt
1 fiolă de esență de rom
50 g unt
o linguriță de scorțișoară

Mod de preparare:

Amestecă ingredientele cele necesare în ordinea în care sunt menționate în lista de ingrediente cu multă grijă, astfel încât să nu se formeze cocoloașe, până se omogenizează într-un aluat cleios lipicios. Apoi, cu o lingură, desprinde bucăți din aluat, porționează bucățele de aluat și așează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Folosind degetele sau spatele lingurii, modelează ușor aluatul și aplatizează ușor pentru a obține forma unui biscuite. Ai grijă să pui biscuiții în tavă lăsând spații generoase între ei în tavă. Apoi coace-i la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, la 180 de grade.

Poftă bună!

16 decembrie: Plăcintă de miel – ”Înșir-te mărgăritari”

VEZI REȚETA

15 decembrie: Sos de unt pentru bucate – ”Năzdrăveniile lui Nastratin Hogea”

VEZI REȚETA

14 decembrie: Pastramă de vacă și mămăliguță – ”Cei trei frați împărați”

VEZI REȚETA