BISCUIȚI CU MIERE

Icon print Print

BISCUIȚI CU MIERE

Timp de preparare: 40 de minute

Ingrediente:

450 g făină 650 Raftul Bunicii
250 g zahăr
150 g miere de albine
3 ouă
puțină scorţişoară
puţin bicarbonat
nuci zdrobite

Mod de preparare:

Amestecă ouăle cu zahărul și freacă bine de tot, apoi adaugă pe rând făina, bicarbonatul și mierea de albine călduță. Frământă cu spor această compoziție până ce vei obține un aluat omogen. Întinde o foaie de aluat și taie diverse forme vesele, pe care trebuie să le ungi cu albuș bătut bine. Apoi presară din belșug zahăr tos și nuci zdrobite, așază totul în tavă și coace biscuițeii la cuptor timp de 10-12 minute la 190 C. Scoate-i fierbinți din tavă și servește-i cu poftă!

Poftă bună!

Tartă cu ștevie și ceapă verde

VEZI REȚETA
Image Tartă cu ștevie și ceapă verde

Iepurași din aluat de chifle

VEZI REȚETA
Image Iepurași din aluat de chifle

Cozonac Rosenkranz

VEZI REȚETA
Image Cozonac Rosenkranz