BISCUIȚI CU MIERE

Icon print Print

BISCUIȚI CU MIERE

Timp de preparare: 40 de minute

Ingrediente:

450 g făină 650 Raftul Bunicii
250 g zahăr
150 g miere de albine
3 ouă
puțină scorţişoară
puţin bicarbonat
nuci zdrobite

Mod de preparare:

Amestecă ouăle cu zahărul și freacă bine de tot, apoi adaugă pe rând făina, bicarbonatul și mierea de albine călduță. Frământă cu spor această compoziție până ce vei obține un aluat omogen. Întinde o foaie de aluat și taie diverse forme vesele, pe care trebuie să le ungi cu albuș bătut bine. Apoi presară din belșug zahăr tos și nuci zdrobite, așază totul în tavă și coace biscuițeii la cuptor timp de 10-12 minute la 190 C. Scoate-i fierbinți din tavă și servește-i cu poftă!

Poftă bună!

Gustul călătoriei prin frumoasa Românie: Bunătăți din Dobrogea

4 ore

VEZI REȚETA
Image Gustul călătoriei prin frumoasa Românie: Bunătăți din Dobrogea

Plăcintă cu dovleac și scorțișoară

1 oră

VEZI REȚETA
Image Plăcintă cu dovleac și scorțișoară

Ciuperci umplute cu mămăligă și sos pesto

40 minute

VEZI REȚETA
Image Ciuperci umplute cu mămăligă și sos pesto