BRIOȘE APERITIV

Icon print Print

BRIOȘE APERITIV

Timp de preparare: 20 de minute

Ingrediente:

De ce ai nevoie (pentru 10 bucăți):

160 gr făină 000 Raftul bunicii
un praf de sare
1 pliculeț praf de copt
2 ouă
50 ml ulei de măsline
150 gr cașcaval/ brânză telemea
100 gr șuncă/ mușchi file
cubulețe de ardei gras sau gogoșar
mărar, pătrunjel (opțional)
roșioare pentru decor

Mod de preparare:

Ce ai de făcut:

Foarte puține, de fapt!

Într-un vas, așază cu grijă făina, praful de copt și sarea, apoi adaugă pe rând ouăle, uleiul de măsline și restul ingredientelor. Cu zâmbetul pe buze, amestecă-le până compoziția ta devine omogenă.

Așază în tava de brioșe hârtiuțele speciale și toarnă compoziție cât să umple 3 sferturi din fiecare formă. Decorează cu roșii cherry, apoi dă la copt pentru 15-20 de minute, la 180 de grade.

Atât. Liber la brioșe sărate!

Poftă mare!

Gustul călătoriei prin frumoasa Românie: Bunătăți din Dobrogea

4 ore

VEZI REȚETA
Image Gustul călătoriei prin frumoasa Românie: Bunătăți din Dobrogea

Plăcintă cu dovleac și scorțișoară

1 oră

VEZI REȚETA
Image Plăcintă cu dovleac și scorțișoară

Ciuperci umplute cu mămăligă și sos pesto

40 minute

VEZI REȚETA
Image Ciuperci umplute cu mămăligă și sos pesto