BRIOȘE APERITIV

Print

BRIOȘE APERITIV

 
Timp de preparare: 20 de minute

Ingrediente:

De ce ai nevoie (pentru 10 bucăți):

160 gr făină 000 Raftul bunicii
un praf de sare
1 pliculeț praf de copt
2 ouă
50 ml ulei de măsline
150 gr cașcaval/ brânză telemea
100 gr șuncă/ mușchi file
cubulețe de ardei gras sau gogoșar
mărar, pătrunjel (opțional)
roșioare pentru decor

Mod de preparare:

Ce ai de făcut:

Foarte puține, de fapt!

Într-un vas, așază cu grijă făina, praful de copt și sarea, apoi adaugă pe rând ouăle, uleiul de măsline și restul ingredientelor. Cu zâmbetul pe buze, amestecă-le până compoziția ta devine omogenă.

Așază în tava de brioșe hârtiuțele speciale și toarnă compoziție cât să umple 3 sferturi din fiecare formă. Decorează cu roșii cherry, apoi dă la copt pentru 15-20 de minute, la 180 de grade.

Atât. Liber la brioșe sărate!

Poftă mare!

Brânzoaice muntenești

60 minute

VEZI REȚETA

Specialitate muntenească cu ciuperci – harta culinară a Munteniei

45 minute

VEZI REȚETA

Zabic – aurul din supele desprinse din basmele românești

20 minute

VEZI REȚETA