FURSECURI VESELE

Print

FURSECURI VESELE

 
Timp de preparare: 60 de minute

Ingrediente:

300 g făină 000 Raftul bunicii
150 g unt cu grăsime 65%
1 ou
100 g zahăr tos
1 plic zahăr vanilat
½ linguriță sare de mare
1 plic praf de copt

Pentru decor:

100 g ciocolată albă menaj
bombonele colorate

Mod de preparare:

Hai să începem să pregătim această rețetă simplă ce promite rezultate delicioase! Toate ingredientele pentru aluat le pui deodată și le amesteci energic până ce se omogenizează.

Aluatul nu are nevoie de tihnă la frigider și poți să-l prelucrezi imediat. După ce ai întins foaia, începe joaca și decupează fursecurile în forme pe placul tuturor. Așază-le tacticos pe o tavă așternută din colț în colț cu foaie de pergament și lasă-le la copt pentru aproximativ 10 minute, în cuptorul preîncins la 180 de grade. Ornează-le după imaginație și îndemânare, cu ciocolată topită și… bineînțeles, bombonele colorate.

La final, trebuie să ai puțină răbdare până să guști bunătățile, se pot consuma în aproximativ 60 de minute după ce le-ai copt. Dar, vestea bună e că le poți savura până la două săptamâni deoarece vor fi la fel de fragede. Dacă mai rămân!

Poftă bună, fursecuri și mai bune!

Brânzoaice muntenești

60 minute

VEZI REȚETA

Specialitate muntenească cu ciuperci – harta culinară a Munteniei

45 minute

VEZI REȚETA

Zabic – aurul din supele desprinse din basmele românești

20 minute

VEZI REȚETA