fbpx
Image Dragă primăvară care sunt cele mai originale rețete de cozonac din țară

În fiecare an îi răsfeți pe cei dragi cu cozonaci minunați, pregătiți după o rețetă specială, de la care nu te abați niciodată?

Împărtășește cu noi secretele tale și poți câștiga unul dintre cele 50 de kit-uri Raftul bunicii pentru cozonaci de Paști pufoși și gustoși!

iată ce trebuie să faci:

  • Înscrie până pe 15 aprilie datele tale de contact și rețeta specială de cozonaci cum numai tu știi să-i faci.
  • Intri pe loc în concurs pentru câștigarea unui kit Raftul bunicii pentru copt cozonaci.
  • Ai șansa de a te număra printre cei 50 de câștigători, pe care îi vom anunța pe 19 aprilie: 40 prin tragere la sorti si 10 prin jurizare a celor mai originale rețete.
  • Dacă ai câștigat, vei primi acasă premiul, cu ajutorul căruia vei putea pregăti cei mai buni cozonaci de Paști.
  • Te invităm să ne trimiți fotografii cu preparatul tău, iar noi vom crea un album cu cei mai voioși cozonaci, pe care îl vom distribui pe Facebook. Cel mai apreciat cozonac va câștiga din partea noastră un Coș cu bunătați și produse Raftul bunicii.

Îți mulțumim pentru înscriere și Sărbători Pascale minunate, alături de cei dragi!Rămâi aproape de noi pe site și pagina de Facebook, pe 19 aprilie aflăm câștigătorii celor 50 de kit-uri Raftul bunicii pentru cozonaci pufoși și gustoși!

Înscrie rețeta ta originală de cozonaci!

Ai șansa de a te număra printre cei 50 de câștigători ai kit-ului Raftul bunicii pentru cozonaci de Paști pufoși și gustoși.

Descoperă cele mai populare preparate de Paști din raftul nostru cu rețete:

tu pe care abia aștepți să o pregătești?