Omleta cu șuncă este preparatul ideal pentru un mic dejun sățios și gustos. Descoperă o rețetă simplă de omletă pe care să o pregătești în doar câteva minute și care să îți ofere necesarul de energie pentru întreaga dimineață.
Urmează rețeta și cât ai clipi vei avea un preparat delicios. Pentru o experiență culinară desăvârșită, poți servi omleta împreună cu o pâine caldă de casă preparată cu Făină Standard 650 Raftul bunicii.
Timp de pregătire: 15 minute
Număr de porții: 1
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol micuț, începe să bați ușor cele 3 ouă cu ajutorul unui tel sau a unei furculițe, pentru a le omogeniza. Cu cât ouăle sunt mai bine bătute, cu atât omleta ta va fi mai pufoasă. Adaugă sare și piper, după gust, ori alte condimente.
Folosește o tigaie antiaderentă sau, alternativ, o tigaie obișnuită, în care să pui puțin ulei de măsline, cât să nu se lipească omleta. După ce uleiul s-a încins bine, adaugă șunca tăiată mărunt, cubulețe ori fâșii, după plac, și rumenește-o puțin. Tare bine se aude sfârâitul ăsta, nu-i așa? Amestecă cu grijă șunca în tigaie, cu ajutorul unei linguri de lemn, pentru a te asigura că nu se arde. Dă focul mic și încearcă să așezi uniform șunca în tigaie.
Toarnă cu grijă ouăle bine bătute peste șunca din tigaie. Mmmm, ce arome minunate! Atunci când marginile omletei încep să se închege, este semnul că s-a rumenit frumos și trebuie să o întorci și pe cealaltă parte.
După ce este gata, așează omleta pe farfurie și presară verdeața, pentru un plus de arome care să-ți alintele simțurile!
Uite cum doar în câteva minute ai pregătit un mic dejun hrănitor și delicios care să îți
garanteze surplusul de energie de care ai nevoie pentru întreaga dimineața.
Poftă bună!
Măr copt în foietaj
VEZI REȚETACinnamon Rolls
VEZI REȚETABanane umplute cu ciocolată în foietaj
VEZI REȚETA© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.