Crutoanele au foarte multe întrebuințări în bucătărie. Le poți folosi în servirea supelor creme, salatelor sau umpluturilor. Urmărește rețeta și descoperă cum să pregătești niște crutoane de casă parfumate și crocante, care să se potrivească perfect preparatelor tale.
Pentru o experiență culinară desăvârșită poți să prepari chiar tu o pâine de casă folosind Făină Standard 650 Raftul bunicii. Poate acest proces va dura puțin mai mult, dar te asigurăm că rezultatul este unul absolut delicios.
Timp de pregătire: 20 de minute
Număr de porții: 4 persoane
Ingrediente:
Mod de preparare:
După ce ai pregătit pâinea pufoasă de casă cu Făină Standard 650 Raftul bunicii, este timpul să o tai cubulețe. Încearcă pe cât posibil ca acestea să fie egale.
Pregătește o tigaie în care topește untul și adaugă usturoiul mărunțit. Când începe să se rumenească, poți adăuga sarea și chimenul. Dacă dorești, poți opta pentru a înlocui semințele de chimen cu diverse ierburi aromatice sau alte ingrediente care să ofere un plus pentru buchetul de arome al crutoanelor.
Adaugă în tigaie și cubulețele de pâine tăiate înainte. Amestecă totul foarte bine pentru a te asigura că untul pătrunde în pâine. Mai lasă-le puțin până când cuburile prind o culoare aurie.
Crutoanele se servesc imediat după preparate sau, dacă vrei să le menții pe parcursul mai multor zile, asigură-te că le depozitezi într-o pungă închisă ermetic pentru a le feri de umezeală.
Ai terminat de pregătit crutoanele, deci este timpul să le servești la masă alături de preparatele preferate. Bucurați-vă de gustul plăcut și textura crocantă a acestora.
Poftă bună!
© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.