Blaturi Pizza
Galerie de reţete
alege produsele pe care doreşti să le regăseşti în reţete
Pizza capriciosa
1 oră și 40 minute
Pizza este una dintre cele mai populare preparate din lume. Indiferent de rețetă, aceasta este cunoscută drept un preparat gustos și sățios, potrivit pentru orice zi.
Pregătește-ți ingredientele, ia-i pe cei mici cu tine în bucătărie și distrați-vă împreună gătind un preparat rapid, care să vă încânte papilele gustative.
Timp de pregătire: 1 oră și 40 de minute
Număr de porții: 4
Ingrediente:
Pentru blat:
480 g Făină Standard 650 Raftul bunicii
...
Citește mai mult
Faina Standard 650
Făina Standard 650
A ști să faci diferența între tipurile de făină și codul din cifre înscris pe ambalajul lor îți este de mare ajutor în respectarea rețetelor și obținerea unui preparat de casă pe cât de gustos, pe atât de arătos.
Codurile numerice de pe ambalajul făinii oferă informații prețioase cu privire la gradul de rafinare – cât de grosieră sau de fină este făina respectivă – dar și pentru ce tip de rețete este potrivită aceasta.
De exemplu, făi...
Citește mai mult
Cum faci un blat de pizza perfect
I. Informații generale despre pizza
Pizza este una dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume. Dacă este un lucru care ne unește pe toți, indiferent de dragoste, cu siguranță este pasiunea pentru pizza și curiozitatea de a o recrea după o rețetă proprie. În ultima vreme, tendințele în materie de topping-uri s-au diversificat, însă aprecierea noastră pentru pizza a rămas la fel de mare.
„Hai să facem pizza acasă!” Pe cât de ușor este să o...
Citește mai mult
3 moduri prin care verifici dacă aluatul este bine frământat
Frământatul poate fi terapeutic, deși poate fi privit drept cea mai dificilă sarcină din întregul proces de pregătire a bunătăților de casă. Când știi că aluatul tău este suficient de bine frământat? Iată 3 moduri prin care să verifici când poți spune cu mândrie ”Gata cu aluatul!”.
1. Aluatul este neted și ușor lipicios la atingere.
Dacă frămânți deja de 10-12 minute, poți fi destul de încrezător că aproape ai terminat. De altfel, pe măsură ce îl frăm...
Citește mai mult
Pizza-desert cu fructe
40 minute
Pizza-desert cu fructe
Dacă te numeri printre aceia care ar mânca pizza la mic dejun, la prânz, la desert și seara, avem pentru tine o propunere care-ți va surâde: o delicioasă pizza-desert, cu fructe.
Timp de pregătire: 40 min
Ingrediente:
300 g făină 650 Raftul bunicii
200 g zahăr
150 g unt
1 ou
1 lingură ulei
1 linguriță praf de copt
2 esențe de vanilie
250 g cremă de brânză dulce
100 g zahăr pudră
Cireșe fără sâmburi și ...
Citește mai mult
5 sfaturi pentru blatul de pizza perfect
Pentru weekenduri vesele, în familie, pregătește acasă, pentru cei dragi, pizza margherita, capricciosa sau quattro formaggi senzaționale!
Am ales cele mai importante cinci sfaturi pentru blatul perfect, gata să fie asezonat cu ingrediente variate:
1. Folosește un cântar alimentar și respectă gramajul ingredientelor. Dacă nu ai un cântar la îndemână, îndrumarul nostru
2. Alege făina 650 Raftul Bunicii. Este nevoie ca aluatul să fie frământat aproximativ 10 minute sau pân...
Citește mai mult
Pizza și negrese-inimioare
PIZZA ȘI NEGRESE-INIMIOARE
Timp de preparare: 1 oră și 10 minute
Pizza în formă de inimă
Ingrediente:
făină 650 Raftul Bunicii
1 plic de drojdie uscată sau 25 g de drojdie proaspătă
300 ml apă călduță
1 lingură ulei de măsline
1 vârf de cuțit sare
1 linguriță zahăr
ingrediente pentru topping, la alegere
Negrese-inimioare
Ingrediente:
500 g făină 000 Raftul Bunicii
500 ml lapte
350 g zahăr
200 g unt
100 g cacao
10 g praf de copt
5 ouă
es...
Citește mai mult
Rulouri de pizza cu mozzarela și spanac
25 minute
RULOURI DE PIZZA CU MOZZARELA ȘI SPANAC
Timp de preparare: 25 de minute
Ingrediente:
Ce ai nevoie:
200 gr făină 650 Raftul bunicii
100 ml apă călduță
2 linguri ulei de măsline
1/2 linguriță de zahăr
1/2 linguriță de sare
1/4 cub de drojdie
mozzarella rasă după gust
sos de roșii
câteva frunze de spanac baby
Mod de preparare:
Ce ai de făcut:
Înainte de toate, pregătește cuptorul: preîncălzește-l la 180 de grade.
Prepară un amestec omogen din...
Citește mai mult
Pizza rapidă cu prosciutto și rucola
35 minute
PIZZA RAPIDĂ CU PROSCIUTTO ȘI RUCOLA
Timp de preparare: 35 de minute
Ingrediente:
300g de făină Raftul bunicii 650
1 vârf de sare
½ pliculeț de drojdie uscată
2 linguri ulei de măsline
300ml apă călduță
200g mozzarella
4-5 linguri pastă de roșii
70g prosciutto crudo
1 mână de rucola
Mod de preparare:
De ce să comanzi pizza când o poți prepara mai rapid decât i-ar lua curierului să o livreze. Iată ce ai de făcut:
Pornește repejor cuptorul și, c...
Citește mai mult