fbpx

Biscuiți cu griș

Icon print Print

BISCUIȚI CU GRIȘ

Timp de preparare: 35 de minute

Ingrediente:

125 g făină Raftul bunicii 650
125 g griș Raftul bunicii
100 g zahăr
1 ou
1 plic praf de copt
1 fiolă de esență de rom
50 g unt
o linguriță de scorțișoară

Mod de preparare:

Amestecă ingredientele cele necesare în ordinea în care sunt menționate în lista de ingrediente cu multă grijă, astfel încât să nu se formeze cocoloașe, până se omogenizează într-un aluat cleios lipicios. Apoi, cu o lingură, desprinde bucăți din aluat, porționează bucățele de aluat și așează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Folosind degetele sau spatele lingurii, modelează ușor aluatul și aplatizează ușor pentru a obține forma unui biscuite. Ai grijă să pui biscuiții în tavă lăsând spații generoase între ei în tavă. Apoi coace-i la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, la 180 de grade.

Poftă bună!

Grisine de făină integrală cu semințe

VEZI REȚETA
Image Grisine de făină integrală cu semințe

Gnocchi din griș cu parmezan

VEZI REȚETA
Image Gnocchi din griș cu parmezan

Brioșe de mălai cu cheddar

VEZI REȚETA
Image Brioșe de mălai cu cheddar