fbpx

Biscuiți cu miere

Icon print Print

BISCUIȚI CU MIERE

Timp de preparare: 40 de minute

Ingrediente:

450 g făină 650 Raftul Bunicii
250 g zahăr
150 g miere de albine
3 ouă
puțină scorţişoară
puţin bicarbonat
nuci zdrobite

Mod de preparare:

Amestecă ouăle cu zahărul și freacă bine de tot, apoi adaugă pe rând făina, bicarbonatul și mierea de albine călduță. Frământă cu spor această compoziție până ce vei obține un aluat omogen. Întinde o foaie de aluat și taie diverse forme vesele, pe care trebuie să le ungi cu albuș bătut bine. Apoi presară din belșug zahăr tos și nuci zdrobite, așază totul în tavă și coace biscuițeii la cuptor timp de 10-12 minute la 190 C. Scoate-i fierbinți din tavă și servește-i cu poftă!

Poftă bună!

Măr copt în foietaj

VEZI REȚETA
Image Măr copt în foietaj

Cinnamon Rolls

VEZI REȚETA
Image Cinnamon Rolls

Banane umplute cu ciocolată în foietaj

VEZI REȚETA
Image Banane umplute cu ciocolată în foietaj