Timp de preparare: 30 de minute
Ingrediente:
1 kg făină 000 Raftul bunicii
1 cană ulei
1 cană borș
1 cană zahăr
1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu oțet de mere
1 pachet unt topit
3 ouă
1 praf de sare
Mod de preparare:
Pune toate ingredientele într-un bol cât mai mare și amestecă-le un pic. Începe apoi să frămânți și fă-o până când aluatul capătă o consistență fermă. Pornește cuptorul și lasă-l să se încingă până la 180°C. Între timp, ia o mână de făină și presară pe masa de lucru. Întinde cu făcălețul o foaie de 5-8 mm grosime și decupează biscuiții cu ajutorul unor forme. Poți să folosești chiar și un pahar pentru acest proces.
Aranjează frumos biscuiții pe o tavă în care ai pus în prealabil hârtie de copt. Bagă tava la cuptor și așteaptă cu răbdare timp de aproximativ 15 minute. De fapt, o să îți dai seama că sunt făcuți de îndată ce vezi că s-au rumenit puțin deasupra. Scoate biscuiții din cuptor, lasă-i un timp să se odihnească și apoi aranjează-i cu grijă pe un platou. Presară zahăr pudră cu aromă de vanilie și împarte-i cu drag celor din jur.
Poftă bună!
Cinnamon Rolls
VEZI REȚETABanane umplute cu ciocolată în foietaj
VEZI REȚETAMini clafoutis cu fructe de pădure
VEZI REȚETA© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.