Prepară brioșe cu măr și banane, din ingrediente naturale, pe care să le poți servi tuturor din familie – atât bebelușilor aflați în perioada de diversificare, cât și copiilor mai mari și chiar și adulților. Aceste brioșe sunt extrem de ușor de preparat, se fac din ingrediente sănătoase și sunt o gustare la îndemână, potrivită în orice moment al zilei.
Timp de preparare: 30 minute
Număr de porții: 15
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru a prepara aceste brioșe gustoase și sănătoase nu îți trebuie multă îndemânare în bucătărie, așa că nu trebuie să îți faci griji că nu îți vor ieși așa cum trebuie.
Rade mărul pe răzătoarea mică și pune-l într-o crăticioară, cu puțină apă, apoi așază pe foc și gătește timp de 5-6 minute, pe foc mic. După ce mărul se înmoaie, ia crăticioara de pe foc.
Ia un bol încăpător și pasează în el bananele. Adaugă peste ouăle, esența de vanilie și untul și amestecă bine cu o furculiță. Încorporează apoi sosul de măr, după care continuă cu făina și praful de copt. Pune compoziția în blender și omogenizeaz-o bine.
Folosește o lingură pentru a transfera compoziția de brioșe în cele 15 forme pregătite deja. Introdu brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius și coace-le timp de jumătate de oră.
Scoate brioșele din cuptor, lasă-le să se răcească și le poți servi apoi. Brioșele nu trebuie să fie consumate imediat ce sunt preparate, ci pot fi servite până la 3 zile după preparare, dacă sunt ținute la frigider.
Aceste brioșe cu măr și banane sunt foarte nutritive, fiind bogate în conținutul de vitamine și minerale, datorită ingredientelor hrănitoare din care sunt preparate. Mai mult decât atât, nu conțin deloc zahăr și nici alte ingrediente nesănătoase, de aceea sunt considerate sigure pentru copii, indiferent de vârsta acestora.
Mini clafoutis cu fructe de pădure
VEZI REȚETARețetă pentru negresă sănătoasă, din banane
VEZI REȚETARulouri cu șuncă și cașcaval pentru picnic
VEZI REȚETA© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.