Timp de preparare: 65 de minute
Ingrediente:
250 g Raftul bunicii Făină 000
3 banane coapte
180 g zahăr brun sau brut
2 plicuri zahăr vanilat
200 ml ulei
o linguriţă mică bicarbonat
o linguriţă mică praf de copt
un praf de sare
o linguriţă coajă de lămâie rasă
o jumătate de cană de nuci simple sau pecan
Mod de preparare:
Ne suflecăm mâinile și începem să pasăm cu drag bananele,
într-un bol, peste care turnăm uleiul, zahărul brun, zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Le amestecăm cu grijă și ne asigurăm că s-a omogenizat compoziția și că e gata să facă cunoștință cu ingredientele uscate, pe care le adunăm separat- făină, bicarbonat, praf de copt, sare și nuci.
Aveți o formă de chec? Minunat! O scoatem pe masa de lucru și o îmbrăcăm în hârtie de copt. Turnăm compoziția fină și lucioasă în formă și… la cuptor! Ce-i drept, nu foarte încins, doar 175 grade și nu ținem checul mai mult de 50 de minute.
Poftă bună și post ușor!
© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.