Timp de preparare: 60 de minute
Ingrediente:
450 g de Făină Superioară 000 Raftul bunicii
200 g de unt la temperatura camerei
100 g de iaurt grecesc
1 ou
5 linguri de zahăr pudră
1 linguriță de praf de copt
¼ linguriță sare
150g de magiun
Mod de preparare:
Pregătește un bol în care amesteci untul, iaurtul grecesc, oul, zahărul pudră, făina, praful de copt şi sarea apoi frământă bine aluatul.
Cu ajutorul unui sucitor, întinde o parte din aluat astfel încât să obţii un cerc de mărimea unei farfurii (25cm diametru) şi grosimea unei monede.
Cu răbdare, împarte cercul în 8 triunghiuri egale folosindu-te de un cuţit. Pune câte jumătate de linguriță de magiun la baza fiecărui triunghi și rulează cornulețele vesele.
Așezați-le într-o tavă așternută cu hârtie de copt și băgați-le pentru 20 de minute la cuptor.
Pudrați cornulețele cu zahăr și bucurați-vă de desertul cu gust de copilărie!
Bomboane fulgi de nea, cu nucă de cocos
VEZI REȚETAQuiche cu broccoli și costiță
VEZI REȚETAChec de Crăciun, cu fructe confiate
VEZI REȚETA© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.