Timp de preparare: 30 de minute
Ingrediente:
60 g Griș Raftul Bunicii
1 plic zahăr vanilat
1 lingură zahăr
1 fiolă esență de vanilie/ 1 păstaie de vanilie
o linguriță de coajă de lămâie sau portocală rasă
500 ml lapte
Câteva căpșuni
Pentru un mic dejun rapid și savuros ori pentru un desert de efect, să ai la-ndemână Grișul Raftul Bunicii, lapte, fructele preferate și un strop de inspirație.
Mod de preparare:
Pentru început, pune laptele la fiert. Adaugă în ploaie zahărul, esența de vanilie și apoi coaja de lâmâie sau de portocală. Când laptele ajunge la la punctul de fierbere, adaugă grișul în ploaie, amestecând continuu, pentru a evita formarea cocoloașelor.
Amestecă până ce se îngroașă și ajunge la consistența dorită.
Transferă conținutul în două boluri și ornează cu căpșuni sau cu variate cubulețe de fructe, proaspete sau din compot.
Cât ai zice „griș cu lapte”, ai un desert simplu și delicios de la prima linguriță.
Poftă bună!
Măr copt în foietaj
VEZI REȚETACinnamon Rolls
VEZI REȚETABanane umplute cu ciocolată în foietaj
VEZI REȚETA© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.