fbpx

Mămăliguță cremoasă cu spanac

Icon print Print

MĂMĂLIGUȚĂ CREMOASĂ CU SPANAC

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente:

150 g Raftul bunicii Mălai Extra Gold
250 ml de apă
250 ml smântână pentru gătit
½ linguriță sare
3-4 linguri de parmezan ras (opțional)
300g de baby spanac
30g de rondele de praz
3-4 linguri de ulei de măsline
ouă de prepeliță (opțional)
Mod de preparare:

Suflecaţi mânecile şi puneți la fiert într-o oală încăpătoare apa cu smântâna și sarea.

Când începe să fiarbă, adăugați mălaiul puțin câte puțin, în timp ce amestecați energic cu un tel.

Lăsați mămăliguța să fiarbă în voie, la foc mic în jur de 20 de minute.

Între timp așezați într-o tigaie încăpătoare prazul, stropiți-l cu puţin ulei și puneți baby spanacul deasupra.

Căliți legumele temeinic în jur de 10 minute, apoi asezonați-le cu sare și piper.

Puneți mămăliguță cremoasă într-un inel de bucătărie, așezați deasupra spanac și câte un ou de prepeliță, prajit .

Mămăliga nemaipomenită e gata să fie servită!

Poftă bună!

Măr copt în foietaj

VEZI REȚETA
Image Măr copt în foietaj

Cinnamon Rolls

VEZI REȚETA
Image Cinnamon Rolls

Banane umplute cu ciocolată în foietaj

VEZI REȚETA
Image Banane umplute cu ciocolată în foietaj