fbpx

Meniu de Revelion pentru pregătiri fără griji

Icon print Print

MENIU DE REVELION PENTRU PREGĂTIRI FĂRĂ GRIJI

 

Timp de preparare: 4 ore
Meniu de Revelion:Chec aperitiv
Mini pateuri cu cașcaval
Sărățele de casă
Plăcintă cu brânză sărată
Mușchiuleț de porc
Salată de sfeclă roșie cu hrean
Prăjitură cu brânză dulce și stafide
Prăjitură cu nucă și ciocolată

 

Pentru o noapte de vis, multe zile de pregătiri!

Noaptea dintre ani poartă cu sine o încărcătură simbolică, cu speranța unui An Nou mai bun, prosper, cu mai multă bucurie, dar presupune și o listă de sarcini cu greutate!

Îți dăm o mână de ajutor cu o doză de inspirație pentru meniul de Revelion.

Aperitiv:

Chec aperitiv, cu o compoziție pufoasă, din dovlecel, lapte bătut și ceapă verde, care are-n spate un moment de joacă și creativitate alături de cei mici, în propria bucătărie. La cât de savuros va ieși, sigur va da start mesei dintre ani cu câteva complimente. Găsește rețeta aici http://bit.ly/ChecAperitiv_RaftulBunicii.

Mini pateuri cu cașcaval, atât de ușor de preparat, cu ajutorul făinii Raftul Bunicii și urmând, pas cu pas, rețeta noastră http://bit.ly/Minipateuri_RaftulBunicii

Nelipsitele sărățele de casă, care ți-au potolit foamea cât ai pregătit deliciosul meniu, merită să le fie recunoscut public rolul eroic, așa că le poți adăuga o mantie de prosciutto sau le poți lăsa simple: sunt delicioase! Găsești aici rețeta http://bit.ly/SarateleCuBranzadeOaie_RaftulBunicii

Invitații tăi nu văd trecerea dintre ani fără să guste salata boeuf? Adaug-o cu încredere în meniul tău de Revelion!

Cu siguranță îți vei surprinde invitații cu o plăcintă cu brânză sărată, pregătită cu drag și spor, după rețeta noastră http://bit.ly/PlacintaCuBranzaSarata_RaftulBunicii

Struguri, să te asiguri că fiecare invitat servește 12 boabe de strugure, pentru un an dulce și blând

Felul principal:

Pregătește mușchiuleț de porc la cuptor, cu garnitură de legume coapte și salată de sfeclă roșie cu hrean. Chiar dacă ai ceva roșu în farfurie, asigură-te că și pe tine ai ceva roșu, pentru un an de iubire. N-o spunem noi, ci tradițiile și superstițiile de Revelion.

La desert? Dacă la Crăciun ai avut cozonac, acum pregătește o http://bit.ly/PrajituraCuRavase, cu brânză dulce și stafide sau, pentru iubitorii de ciocolată, găsești inspirație în rețeta noastră de http://bit.ly/PrajituracuNucasiCiocolata_RaftulBunicii. Pregătită cu drag, însiropată cu grijă, ornată din plin cu nucă și ciocolată, această prăjitură savuroasă te face să-ncepi anul cu o mare de laude.

Băutura? Pe placul tău, dar cu măsură!

Acum că ai tăiat de pe listă meniul de Revelion, mult spor îți dorim! Știm că ai casa de pregătit, cadouri de oferit, cu veselie, alături de cei dragi de bucătărit!

Carrot cake

VEZI REȚETA
Image Carrot cake

Chifteluțe de dovlecel

VEZI REȚETA
Image Chifteluțe de dovlecel

Negresă glazurată cu vişine

VEZI REȚETA
Image Negresă glazurată cu vişine