Timp de preparare: 30 de minute
Ingrediente:
500 g de făină 650 Raftul Bunicii
300 g de telemea de oaie
2 ouă
150 g de smântână
100 g de unt
2 lingurițe de sare (în cazul în care brânza nu este suficient de sărată)
3-4 linguri de semințe de chimen
Mod de preparare:
Primul pas este să dai brânza prin răzătoare sau o poți frământa conștiincios cu puțină sare, în cazul în care consideri că nu e suficient de sărată. Adaugă untul la temperatura camerei, smântână și un ou, iar apoi amestecă totul bine.
E timpul să intre în scenă vedeta noastră, făina 650 Raftul bunicii. Invit-o cu drag în bol și frământă un aluat nici moale, nici tare, pe care îl vei întinde cu sucitorul într-un strat potrivit ca grosime.
Împarte-l în fâșii egale pe care le vei unge cu celălalt ou bătut. La final presară semințele de chimen și transferă sărățelele într-o tavă așternută cu hârtie de copt. După 20 de minute petrecute la 180 de grade sunt gata! Savurează-le alături de un pahar de vin rece sau o limonadă.
Poftă bună!
Măr copt în foietaj
VEZI REȚETACinnamon Rolls
VEZI REȚETABanane umplute cu ciocolată în foietaj
VEZI REȚETA© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.