Ingrediente:
250 g de Mălai Extra Gold Raftul bunicii
Apă
Sare
1 lingură de ulei/untură
Mod de preparare.
Fie vremea cât de rea, parcă nimic nu încălzește mai mult sufletul românului decât o supă delicioasă și hrănitoare, de legume ori pui. În loc de pâine sau mămăligă, pentru un gust bogat și o textură crocantă, prepară, din 250 g de Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii, sare și apă cât cuprinde, zabic crocant și delicios. Amestecă aceste 3 ingrediente simple până ce obții un aluat din care poți modela biluțe mici ori turtițe gata de prăjit în untură sau ulei încins. Le rostologești 2 minute în tigaie, până ce împrumută din culoarea soarelui de iunie ori a lanurilor întinse de grâu.
Așază-le pe un șervețel de hârtie, care să absoarbă grăsimea în plus și, calde sau reci, bucățelele de zabic sunt gata să-ți dea startul, alături de supa ta preferată, călătoriei culinare prin Muntenia.
Măr copt în foietaj
VEZI REȚETACinnamon Rolls
VEZI REȚETABanane umplute cu ciocolată în foietaj
VEZI REȚETA© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.