fbpx

Zabic – aurul din supele desprinse din basmele românești

Icon print Print

Zabic – aurul din supele desprinse din basmele românești

 

Ingrediente:

250 g de Mălai Extra Gold Raftul bunicii

Apă

Sare

1 lingură de ulei/untură

Mod de preparare.

Fie vremea cât de rea, parcă nimic nu încălzește mai mult sufletul românului decât o supă delicioasă și hrănitoare, de legume ori pui. În loc de pâine sau mămăligă, pentru un gust bogat și o textură crocantă, prepară, din 250 g de Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii, sare și apă cât cuprinde, zabic crocant și delicios. Amestecă aceste 3 ingrediente simple până ce obții un aluat din care poți modela biluțe mici ori turtițe gata de prăjit în untură sau ulei încins. Le rostologești 2 minute în tigaie, până ce împrumută din culoarea soarelui de iunie ori a lanurilor întinse de grâu.

Așază-le pe un șervețel de hârtie, care să absoarbă grăsimea în plus și, calde sau reci, bucățelele de zabic sunt gata să-ți dea startul, alături de supa ta preferată, călătoriei culinare prin Muntenia.

Quiche cu legume de primăvară

55 minute

VEZI REȚETA
Image Quiche cu legume de primăvară

Tort Black Forest cu vișine

2 ore și 30 minute

VEZI REȚETA
Image Tort Black Forest cu vișine

Tort cu sirop de lămâie și soc

1 oră și 30 minute

VEZI REȚETA
Image Tort cu sirop de lămâie și soc
Surpriza primăverii