fbpx
Image Background top

REȚETELE CA-N POVEȘTI ÎTI POT
ADUCE COȘURI PLINE CU BUNĂTĂȚIÎntre 1 și 24 decembrie, aducem cele mai savuroase rețete inspirate din basmele românești în rețetarul Raftul bunicii, special pentru voi. Ion Creangă, Anton Pann, Petre Ispirescu, împreună cu personajele îndrăgite din cele mai cunoscute povești care înseninează de generații lecturile copilăriei, aduc bucate gustoase și arătoase pe mesele noastre. În fiecare zi avem o nouă rețetă în colecție. Le poți pregăti pe cele preferate sau chiar pe toate! Iar făina, mălaiul și grișul Raftul bunicii îți sunt aliați de nădejde.

Înscrie numărul bonului fiscal și produsul Raftul bunicii cumpărat și folosit pentru rețetele tale ca-n povești mai jos, în formularul de participare și, pe 27 decembrie, poți câștiga unul dintre cele 10 Coșuri pline cu bunătăți de la Raftul bunicii, daruri tradiționale de Crăciun și basme românești.FIECARE ZI ADUCE PENTRU TINE ȘI CEI DRAGI O REȚETĂ NOUĂ CA-N POVEȘTI.

tu pe care abia aștepți să o pregătești?

CÂȘTIGĂ UN COȘ CU BUNĂTĂȚI DE IARNA DE LA RAFTUL BUNICII

Înscrie mai jos numărul bonului fiscal pe care ai achiziționat produse Raftul bunicii și, pe 27 decembrie, poți câștiga unul dintre cele 10 Coșuri cu bunătăți. Mai multe bonuri diferite înregistrate îți aduc mai multe șanse în tragerea la sorți.


*Magazinul de unde ai achiziționat produsul
Accept Regulamentul campaniei