5 sfaturi pentru o pască reușită

Icon print Print

5 sfaturi pentru o pască reușită

Pentru ca pregătirile pentru masa de Paște să fie doar cu bucurie, avem pentru tine 5 sfaturi pentru o pască reușită.
1. Pentru aluat, folosește Făina Superioară 000 pentru Cozonac. Este o făină de calitate, albă, finǎ şi pufoasǎ, fără aditivi sau amelioratori adăugați.
2. Amestecă drojdia cu zahăr și lapte călduț, apoi las-o la odihnit. Dacă alegi să faci o pască fără aluat, sari peste acest sfat.
3. Pune 1 lingură de Griș din grâu Raftul Bunicii dacă umplutura cu brânză e prea lichidă. Îi va da o consistență cremoasă.
4. Lasă stafidele la înmuiat în apă sau, pentru un plus de savoare, în rom. Înainte de a le adăuga în compoziție, dă-le prin făină
5. Lasă aluatul la crescut de 2 ori: o dată în vas, a doua oară în tava de copt. Așa, te vei bucura de o pască frumos crescută și pufoasă.
Ține cont de ele când urmezi rețeta de pască tradițională, moștenită de la bunici și străbunici, iar rezultatul va fi încununat cu laude!

 

Semla – Chifle dulci suedeze cu cremă de marțipan

2 ore și 40 de minute

VEZI REȚETA
Image Semla – Chifle dulci suedeze cu cremă de marțipan

Pâine cu mălai

4 ore

VEZI REȚETA
Image Pâine cu mălai

Chec din fructe uscate

1 oră și 30 de minute

VEZI REȚETA
Image Chec din fructe uscate
Gătit cu Drag