fbpx

Malai Extra Gold

Icon print Print

Mălai Extra Gold

Mălaiul este un ingredient de bază în bucătărie, ce poate fi folosit atât în feluri de mâncare principale, cât și în deserturi. Atunci când optezi pentru un mălai de calitate, ai garanția că preparatele tale vor ieși întocmai ca în rețeta pe care încerci să o recreezi.

Chiar dacă există mai multe preparate din mălai pe care le poți face, mămăliga este primul care îți vine în minte. Mămăliga este un preparat tradițional românesc obținut prin fierberea mălaiului în apă cu sare. Pentru a atinge consistența ideală și gustul mămăligii preparate de bunica în copilărie, îți recomandăm să folosești Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii.

Descoperă mai multe despre Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii

Obținut prin măcinare atentă din porumb de calitate superioară, degerminat și de un galben-auriu apetisant, Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii este perfect granulat, are o calitate constantă și nu are deloc impurități. Mălai Extra Gold are o fierbere ușoară și oferă preparatelor un gust bogat, inconfundabil.

Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii este ideal și pentru prepararea tradiționalului bulz, dar și una dintre prăjiturile copilăriei – mălai dulce.

Cum prepari mămăliga după rețeta bunicii cu Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii

Pentru a obține mămăliga perfectă după rețeta bunicii, pe care ți-o amintești din copilărie, este esențial să alegi un mălai de calitate superioară, degerminat și fără impurități, așa cum este Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii.

În fond, este important ca mămăliga să se fiarbă ușor, pentru a avea un gust plăcut, să iasă fără cocoloașe și să nu se prindă de fundul oalei. Secretul bunelor gospodine este acela de a fierbe mămăliga la foc minim, timp de 20 de minute, pentru a căpăta acea consistență moale, care merge de minune cu preparate pe bază de carne, brânză sau chiar și legume.

Pentru preparate din mălai desăvârșite, pregătite din dragoste pentru familie sau prieteni, e bine să ai mereu la-ndemână Mălai Extra Gold de la Raftul bunicii.

Clătite cu măr

VEZI REȚETA
Image Clătite cu măr

Carrot cake

VEZI REȚETA
Image Carrot cake

Chifteluțe de dovlecel

VEZI REȚETA
Image Chifteluțe de dovlecel