fbpx

Griș din Grâu

Icon print Print

Griș de Grâu

Grișul este fără îndoială o gustare delicioasă, care poate fi servită atât la micul dejun, cât și după masa de prânz.

Atunci când te gândești la griș de grâu, probabil aluneci cu gândul înapoi la copilărie, când așteptai cu sufletul la gură desertul preferat făcut după rețeta bunicii: griș cu lapte. Acum a venit însă rândul tău să-i răsfeți pe cei dragi cu bunătăți din griș! Iar pentru a recrea gustul inconfundabil din copilărie, ai nevoie de un produs de calitate. Noi îți recomandăm să te bazezi pe Griș din Grâu de la Raftul bunicii.

De ce să alegi Griș din Grâu de la Raftul bunicii

Obținut din grâu românesc de calitate superioară, Griș din Grâu de la Raftul bunicii este alegerea perfectă pentru a face bunătățile de casă delicioase și cremoase.

Griș din Grâu de la Raftul bunicii are o granulație perfectă, fără impurități, este delicat și reprezintă un ajutor de nădejde în bucătărie, pentru o preparare reușită a unor deserturi minunate.

Cu un pachet de Griș din Grâu de calitate superioară, poți prepara budinci, găluște, prăjituri, plăcinte cu lapte și griș, rulade, și desigur, inconfundabilul griș cu lapte, desertul care ne-a făcut tuturor copilăria mai frumoasă.

Griș cu lapte este un desert extrem de simplu și ușor de preparat, iar consistența sa nici prea moale, nici prea tare, îl face ideal pentru a fi servit atât cald, cât și rece, ornat cu diferite tipuri de dulceață sau gem, pentru un plus de savoare.

Budinca de griș cu lapte sau prăjitura de griș cu lapte sunt alte idei de deserturi gustoase în a căror preparare poți folosi Griș din Grâu de la Raftul bunicii. În plus, o supă de găluște preparate cu un griș de grâu de înaltă calitate, așa cum este cel de la Raftul bunicii, va fi cu siguranță pe placul familiei tale.

Pentru preparate din griș de grâu desăvârșite, găluște, budinci și alte bunătăți de casă pregătite din dragoste pentru familie sau prieteni, e bine să ai mereu la-ndemână Griș din Grâu de la Raftul bunicii.

Rulouri cu șuncă și cașcaval pentru picnic

VEZI REȚETA
Image Rulouri cu șuncă și cașcaval pentru picnic

Prăjitură Pina Colada

VEZI REȚETA
Image Prăjitură Pina Colada

Clătite japoneze cu zmeură

VEZI REȚETA
Image Clătite japoneze cu zmeură