Cei mai gustoși cozonaci sunt fără îndoială cei făcuți cu mâna ta, acasă în bucătărie. Însă desigur, un cozonac pufos, frumos crescut, bine copt și rumenit depinde atât de iscusința ta la frământat, cât și de calitatea făinii pe care ai ales-o pentru aluat.
Pentru o preparare de succes, îți recomandăm să folosești Făina Superioară 000 pentru Cozonac de la Raftul bunicii. Aceasta este o făină superioară albă, fină și pufoasă, cu o calitate constantă. Făina pentru cozonac de la Raftul bunicii este obținută în urma măcinării cu deosebită grijă a grâului românesc, nu are aditivi și nici amelioratori adăugați, ceea ce o face alegerea potrivită pentru frământarea unui aluat fin, pufos, așa cum necesită cozonacul.
Cu făina pentru cozonaci de la Raftul bunicii obții aluaturi fine, aerate și pufoase, care te ajută să prepari pască, mucenici și cozonaci delicioși cu care să-i surprinzi mereu în mod plăcut pe cei dragi.
Cum alegi cea mai bună făină pentru cozonac? Dacă răspunsul la această întrebare încă te mai frământă, iată câteva sfaturi de care te încurajăm să ții cont atunci când nu știi ce făină pentru cozonaci să alegi de la raft.
Dincolo de calitatea făinii pe care o alegi pentru cozonac, este importantă și cantitatea ei, precum și proporția celorlalte ingrediente din rețetă. De exemplu, dacă te întrebi câți cozonaci ies dintr-un kg de făină, ar trebui să știi că răspunsul este 2-3 cozonaci, în funcție de dimensiunile tăvii pe care o folosești.
Pentru cozonaci de casă apetisanți, pregătiți din dragoste pentru familie sau prieteni, e bine să ai mereu la-ndemână Făina Superioară 000 pentru Cozonac de la Raftul bunicii.
Măr copt în foietaj
VEZI REȚETACinnamon Rolls
VEZI REȚETABanane umplute cu ciocolată în foietaj
VEZI REȚETA© Copyright 2021 GoodMills România. Toate drepturile rezervate.