fbpx

Faină integrală din grâu

Icon print Print

Făină integrală din grâu

Făina integrală din grâu este potrivită pentru gospodinele care iubesc să gătească pentru cei dragi mese delicioase și nutritive.

Făina integrală din grâu de tip 1850 de la Raftul Bunicii conține puterea bobului de grâu cu toate componentele sale benefice: fibre, proteine și vitamine. Produsele coapte au o culoare tipică, mai închisă și gust sățios. E potrivită pentru un meniu alimentar diversificat și poate fi folosită la o varietate de bunătăți.

Este ideală pentru pâine și specialități de pâine. Dacă o folosești la clătite, produse de patiserie sau aluaturi dospite vei obține preparate gustoase și sănătoase, cu gust apetisant și o consistență unică. Chiar și cei mai mici și mofturoși pofticioși vor fi cuceriți.

De ce este benefică Făina integrală din grâu

Făina integrală din grâu conține numeroase substanțe proteice și minerale (fosfor, calciu, potasiu, magneziu și fier), celuloză și vitamine. Are un conținut mai mic de amidon, astfel că ajută la scăderea colesterolului din sânge și la prevenirea mai multor afecțiuni.

Cu Făina integrală din grâu gătești cu drag rețete sănătoase chiar și când vrei să slăbești, deoarece fibrele sale accelerează tranzitul intestinal și contribuie la diminuarea retenției caloriilor. Dietele pot fi delicioase când ai la îndemână o făină gustoasă și sănătoasă.

Pâine din făină integrală

VEZI REȚETA
Image Pâine din făină integrală

Quiche cu urzici

VEZI REȚETA
Image Quiche cu urzici

Bomboane fulgi de nea, cu nucă de cocos

VEZI REȚETA
Image Bomboane fulgi de nea, cu nucă de cocos