fbpx

Faina Superioara 000

Icon print Print

Făina Superioară 000

Făina albă este unul dintre acele ingrediente esențiale pe care orice gospodină desăvârșită îl are în bucătărie, întrucât este folosită la pâine, prăjituri, checuri, torturi, tarte, plăcinte și alte produse de patiserie sau deserturi savuroase. O poți cumpăra din comerț la un preț mai mult decât decent.

Pentru a obține bunătăți de casă apetisante, este foarte important să cunoști originea și proprietățile calitative ale făinii cu care lucrezi în bucătărie, dincolo de preț.  În plus, sunt rețete care cer să folosești un anumit tip de făină – albă, din grâu, integrală, neagră. Dacă optezi pentru un alt tip de făină față de cel specificat în rețetă, este posibil să obții un preparat final cu totul diferit, atât la gust, cât și la aspect.

Te invităm să faci cunoștință cu Făina Superioară 000 de la Raftul bunicii

Făina Superioară 000 de la Raftul bunicii este o făină de grâu fină și pufoasă, cu o calitate constantă și întotdeauna albă. Obținută din grâu românesc de calitate superioară, fără aditivi sau amelioratori adăugați, Făina 000 este perfectă pentru preparate de casă făcute cu drag de gătit.

Din această făină superioară, obții un aluat care se frământă cu ușurință și crește frumos. Când îl lași la dospit, aluatul își dublează volumul și devine ideal pentru a-l modela după bunul plac, în prăjituri, torturi, foi de plăcintă, chec bine copt sau alte preparate de casă pe bază de făină albă cu care vrei să-i încânți pe cei dragi.

Ce înseamnă Făina 000

Dacă te-ai întrebat mereu ce înseamnă codul de cifre 000 de pe ambalajul făinii tale, a sosit momentul să-i descoperi „secretele”.

Făina 000 este o făină cu textură fină și mătăsoasă, care prezintă un conținut mic de proteine, ceea ce o face potrivită pentru deserturi pufoase, creme și alte preparate delicate. Torturile, prăjiturile sau biscuiții preparați cu Făina Superioară 000 de la Raftul bunicii vor arăta de vis.

Pentru bunătăți de casă desăvârșite, pregătite din dragoste pentru familie sau prieteni, e bine să ai mereu la-ndemână Făina Superioară 000 de la Raftul bunicii.

Prăjitură Pina Colada

VEZI REȚETA
Image Prăjitură Pina Colada

Clătite japoneze cu zmeură

VEZI REȚETA
Image Clătite japoneze cu zmeură

Banana Bread

VEZI REȚETA
Image Banana Bread