fbpx

Faina Standard 650

Icon print Print

Făina Standard 650

A ști să faci diferența între tipurile de făină și codul din cifre înscris pe ambalajul lor îți este de mare ajutor în respectarea rețetelor și obținerea unui preparat de casă pe cât de gustos, pe atât de arătos.

Codurile numerice de pe ambalajul făinii oferă informații prețioase cu privire la gradul de rafinare – cât de grosieră sau de fină este făina respectivă – dar și pentru ce tip de rețete este potrivită aceasta.

De exemplu, făina cu o granulație fină (000) este potrivită pentru deserturi aerate, prăjituri și cozonaci pufoși, pe când făina standard cu o granulație mai mare (650) este necesară în prepararea aluaturilor mai elastice, așa cum sunt cele pentru blatul de pizza, pâine sau focaccia.

Pui mare preț pe calitatea nutritivă a făinii pe care o folosești în bucătărie? Atunci ar trebui să optezi, de fiecare dată când rețeta îți permite, pentru făina 650, un tip de făină standard de mare ajutor gospodinelor desăvârșite.

Făina tip 650 este cel mai puțin rafinată, prin urmare, își păstrează cele mai multe proprietăți nutritive. De asemenea, acest tip de făină are o cantitate mai mare de proteine, necesare pentru dezvoltarea glutenului, prin urmare, are și un conținut mai ridicat de gluten, fiind ideală pentru aluaturi elastice. Este mai închisă la culoare și se folosește cel mai bine la produse de panificație similare ca textură pâinii, blatului de pizza și fursecurilor.

Află mai multe despre Făina Standard 650 de la Raftul bunicii

Făina Standard 650 de la Raftul bunicii este o făină de grâu cu o textură densă și calitate constantă, obținută în urma măcinării cu deosebită grijă a grâului românesc de calitate superioară.

Făina de grâu 650 de la Raftul bunicii nu are aditivi și nici amelioratori adăugați, ceea ce o face perfectă pentru o frământare ușoară, care te va relaxa în timp ce pregătești bunătăți de casă pentru întreaga familie și cei apropiați.

Din Făina Standard 650 obții aluaturi elastice, care se frământă ușor și cresc frumos, fiind ideale pentru pâine, pizza și fursecuri cochete.

Pentru un proces de preparare mai ușor al bunătăților de casă desăvârșite, pregătite din dragoste pentru familie sau prieteni, e bine să ai mereu la-ndemână Făina Standard 650 de la Raftul bunicii.

Rulouri cu șuncă și cașcaval pentru picnic

VEZI REȚETA
Image Rulouri cu șuncă și cașcaval pentru picnic

Prăjitură Pina Colada

VEZI REȚETA
Image Prăjitură Pina Colada

Clătite japoneze cu zmeură

VEZI REȚETA
Image Clătite japoneze cu zmeură